Work

Virksomhedsmodul - flere virksomheder

I vores Virksomhedsmodul kan du nemt konfigurere og administrere alle de vigtige oplysninger om din virksomhed. Dette inkluderer alt fra at tilføje dit logo og oprette dit ‘brevpapir’ til at tilpasse indstillingerne for PDF-dokumenter og felter på dem.

Hvis du har flere virksomheder eller brands med forskellige profiler, såsom white-label-løsninger eller multi-company-strukturer, så kan Prospect håndtere alt dette i ét enkelt system. Dette betyder, at du kan have alle dine relevante oplysninger dækket på tværs af alle dine virksomheder eller brands med fuld gennemsigtighed.

Dette giver dig mulighed for at registrere den samme kunde, forhandler eller lignende én gang og alligevel styre individuelle kommunikationsspor for dem. Ligeledes kan ordrer, fakturaer, projekter og meget mere styres individuelt, men alt sammen inden for det samme system og brugerflade.”

Med Prospect kan du nemt administrere og tilpasse dine virksomheder og brands på en struktureret måde og opnå effektivitet og gennemsigtighed på tværs af hele din organisation.

Work

LAD OS ARBEJDE SAMMEN

Du er velkommen til at kontakte os for yderligere information
omkring vores services og produkter.