jkOffice har i foråret 2016 fået udviklet et skræddersyet CRM-system hos Junior, et tiltag og en løsning, der allerede nu har givet os en væsentligt forbedret opfølgning på kunder og emner i vores salgsproces.

Junior har været en meget kvalificeret sparringspartner i tilblivelsesprocessen – med forståelsefor både det, der giver bedre styring, og for det muliges kunst i en salgsorganisation!
Vi har fået leveret en professionel FileMaker-løsning, altid fået hurtige tilbagemeldinger, hvis vi havde spørgsmål eller udfordringer, og vi har følt os i gode hænder gennem hele forløbet – og så gør det jo ikke noget, at stemningen i samarbejdet altid er afslappet og humoristisk!

Vores samarbejde med Juniorer nyt, men fremtiden byder på mere, både hvad angår videreudvikling af det nuværende CRM-system samt udvikling af andre og nye systemer hos jkOffice.

Henrik Sinnbeck
Adm.direktør
jkOffice ApS


jkOffice ApS er en anderledes spiller på markedet indenfor kontormøbler - blandt andet med baggrund i et grønt ”DNA” og et stort sortiment af brugte kontormøbler. Indenfor nye kontormøbler vægter jkOffice kvalitet, hurtig leveringstid og pris meget højt. De nye møbler købes direkte fra producenten med eksklusivitet, deraf høj kvalitet til lave priser – basissortiment altid på lager og hurtig levering.
jkOffice arbejder benhårdt på – og realiserer - høje vækstmål. Professionelle processer har vigtig fokus,hvilket det nye CRM-system og kommende digitale systemer understøtter. jkOffice skiller sig på alle parametre ud i en ellers traditionel branche.
Pt beskæftiger jkOffice ca. 20 medarbejdere i hhv. Aarhus og Kbh., alle ildsjæle, som brænder foropgaverne.

Alle rettigheder til logoer og firmanavne under testimonials og quotes tilhører de respektive firmaer.