Vi har leveret løsninger til mange forskellige brancher, se her et udpluk af vores brancheoversigt med nogle af de brancher vi arbejder for:

Advokater, Amter, Amtscentraler, Arkitekter, Apoteker, Assurance, Autodele engros, Banker, Beklædnings industrien, Bilpleje firmaer, Bio virksomheder, Blad udgiver, Broderi virksomheder, Byggefirmaer, Carsting, Computer virksomheder, Detail virksomheder, Distribution, Dyreværn, Døgn instuioner, IT forhandler, IT Support, Efterskoler, Elektronik produktion, Engros virksomheder, Erhvervs psykolog, EU kontorer, Film produktioner, Fotografer, Forlag, Frøproduktion engros, Fly rådgivning, Glarmestre, Grafisk virksomheder, Hjælpemidler, Hospitaler, Hygiejne artikler, Human resource, Idrætsforbund, Investerings virksomheder, Kemisk produktioner, Kuvert produktioner, Kursus booking, Lyd og Lys Produktioner, Lys engros, Magasin udgivelser, Management virksomheder, Maskinfabrikker, Messe produktion, Miljørådgivning, Modelbooking, Multimedie, Museums samlinger, Musikbutiker, Møbel import, Non-food artikler, Nødhjælps organisationer, Olieselskaber, Oplysningsforbund, Online shops, Planter Engros, Pre-print, Pressetjenster, Produktions virksomheder, Pumpe producent, Rejse bureauer, Regioner, Reklame bureauer, Reklame fotografer, Rekruttering, Renovation ,Restauranter, Revisions firmaer, Skilte firmaer, Skoler, Smykke producenter, Snedkerfirmaer, Special Læger, Special tandlæger, Special skoler, Sportsudstyr engros, Stilads virksomheder, Stoftryk virksomheder, Storkøkken engros, Tandlæger, Tekniske universiteter, Teglværk, Tegnestuer, Turist kontorer, Trading, Tryk virksomheder, Typehus firmaer, TV produktion, Tøj producenter, Udviklere, Undervisning, Vindmølle producent, Vikar virksomhed, Vandværk, Web design, Web shops, Økonomi systemer

Listen er ikke komplet....

Hos Grundfos har vi flere sammenhænge benyttet os af serviceydelser fra Junior i Århus. Det være sig en bred vifte af specielle Filemaker kompetencer som blandt andet filemakerudvikling, filemaker hosting samt rådgivning i forskellige globale Grundfos Filemaker løsninger. Vi har været meget tilfredse med den service vi har modtaget fra Junior, som altid har været enestående indenfor sit felt, som vi har haft stort gavn af. Ydermere har det været en stor hjælp for os, at Junior har formået at sætte sig ind i vores måde at drive forretning og derigennem levere solide og intelligente Filemakerløsninger til os.

Henrik Nørgaard Nielsen
Project manager
Group Sales & Marketing Development
Grundfoss A/S

En årlig produktion på mere end 16 mio. pumpeenheder gør Grundfos til en af verdens førende pumpeproducenter.

Alle retighedder til logoer og firmanavne under testimonials og quotes tilhøre de respektive firmaer.

Fleksibilitet på alle fronter

Mercuri Urval har i snart 25 år arbejdet med FileMaker som fortrukne database værktøj og Junior som vores eksterne udvikler. Og vi har brugt FileMaker til mange forskelligartede opgaver. Det der har været kendetegnede, både for FileMaker og Junior, er stor fleksibilitet og stabilitet.

Og disse 2 faktorer har gjort at vi har kastet os over mange opgaver og løsninger,som har været spændende og udfordrende at løse, i samarbejde med Junior.

Junior har rigtig gode indgangsvinkler og er en dygtig sparringspartner i udviklingen af databaser. Den store styrke er at Junior også ser løsningen fra en brugers synpunkt og dvs. at der altid er en super god intuitivt brugegrænseflade i de færdige databaser, trods at udviklingen bag er yderst kompleks.

Det er altid en stor fornøjelse at gå et projekt i møde, når vi samarbejder med Junior omkring det.

Jannie Tørnkvist
It-coordinator
Mercuri Urval A/S

Mercuri Urval A/S er førende inden for bl.a. Rekrutteringsløsninger, Talent Management. Organisationsudvikling samt Executive rekruttering. Mercuri Urval løser opgaver i mere end 50 lande i Europa, Sydamerika, Asien, Australien og USA.

Alle retighedder til logoer og firmanavne under testimonials og quotes tilhøre de respektive firmaer.

Vi har igennem flere år arbejdet sammen med Junior om FileMaker.

De er hurtige og har et dybgående kendskab til FileMaker, samt yder en glimrende sparring omkring udvikling af databaser. 

Særlig omkring udviklingen har de styrken at de ikke kun går efter de teknisk gode løsninger, men ligeledes efter løsninger der fungerer i det flow som vores medarbejdere arbejder i. 

Samtidig har de hjulpet med at finde de rigtige løsninger til os omkring licenser, hosting m.v. 

Gunni Mikkelsen
Adm. Direktør
Webapoteket.dk


Webapoteket blev lanceret i januar 2011 ud fra en idé om, at der skulle skabes et brugervenligt, dynamisk og professionelt online apotek Webapoteket er i dag markedsledende på online Apotek

Alle retighedder til logoer og firmanavne under testimonials og quotes tilhøre de respektive firmaer.

jkOffice har i foråret 2016 fået udviklet et skræddersyet CRM-system hos Junior, et tiltag og en løsning, der allerede nu har givet os en væsentligt forbedret opfølgning på kunder og emner i vores salgsproces.

Junior har været en meget kvalificeret sparringspartner i tilblivelsesprocessen – med forståelsefor både det, der giver bedre styring, og for det muliges kunst i en salgsorganisation!
Vi har fået leveret en professionel FileMaker-løsning, altid fået hurtige tilbagemeldinger, hvis vi havde spørgsmål eller udfordringer, og vi har følt os i gode hænder gennem hele forløbet – og så gør det jo ikke noget, at stemningen i samarbejdet altid er afslappet og humoristisk!

Vores samarbejde med Juniorer nyt, men fremtiden byder på mere, både hvad angår videreudvikling af det nuværende CRM-system samt udvikling af andre og nye systemer hos jkOffice.

Henrik Sinnbeck
Adm.direktør
jkOffice ApS


jkOffice ApS er en anderledes spiller på markedet indenfor kontormøbler - blandt andet med baggrund i et grønt ”DNA” og et stort sortiment af brugte kontormøbler. Indenfor nye kontormøbler vægter jkOffice kvalitet, hurtig leveringstid og pris meget højt. De nye møbler købes direkte fra producenten med eksklusivitet, deraf høj kvalitet til lave priser – basissortiment altid på lager og hurtig levering.
jkOffice arbejder benhårdt på – og realiserer - høje vækstmål. Professionelle processer har vigtig fokus,hvilket det nye CRM-system og kommende digitale systemer understøtter. jkOffice skiller sig på alle parametre ud i en ellers traditionel branche.
Pt beskæftiger jkOffice ca. 20 medarbejdere i hhv. Aarhus og Kbh., alle ildsjæle, som brænder foropgaverne.

Alle rettigheder til logoer og firmanavne under testimonials og quotes tilhører de respektive firmaer.

Udvikling der gør en forskel

Hos envision arbejder vi med forskellige FileMaker løsninger til bl.a. produktionsplanlægning og IT-support funktioner. I flere af disse løsningerne har vi benyttet os af Junior i Århus, som har en unik tilgang til at analysere ens behov, og deraf få en fantastisk rådgivning til filemakerudviklingen. Sammen med Junior har det altid været spændende og humør løftende at lave løsninger, til stor gavn for virksomheden.

Junior er enestående til at rådgive og lave gode løsninger, som slutbrugerne er rigtig glade for… og som oftes bruges i mange år.

Kim Birk Laursen
IT-Chef,
Envision Reklamebureau AS

Envision Reklamebureau AS er et af danmarks bedste reklamebureauer da de ligger nr. 5 på branchens image 2014. Bureauet er et af de ælste i den danske reklamebranche.

Alle retighedder til logoer og firmanavne under testimonials og quotes tilhøre de respektive firmaer.

SFK Food A/S har siden 1998 samarbejdet med Junior omkring vores FileMaker løsning. Vores samarbejde har fungeret på flere planer, med såvel sparring, udvikling, opgaveløsning og oplæring. Samarbejdet er altid foregået i en positiv og inspirerende atmosfære og har været til uvurderlig hjælp for udarbejdningen af vores løsning. SFK Food A/S producerer ingrediensløsninger til industriel anvendelse og løsningen som over tid er opbygget med Juniors hjælp, løser på unik vis opgaver overalt i SFK Food A/S, fra produktudvikling, salg, indkøb, produktion og kvalitet, - i fuld integration med virksomhedens øvrige IT-løsninger. Den løsning Junior i tæt samarbejde med SFK Food A/S har været med til at opbygge, har medvirket til at sikre SFK Food A/S en placering i front indenfor vores branche.

Erik Ilfeldt
Kvalitetschef /Quality Manager
SFK Food A/S


SFK Food A/S er Skandinaviens førende leverandør af krydderiblandinger og funktionelle ingredienser til levnedsmiddel-industrien.

Alle retighedder til logoer og firmanavne under testimonials og quotes tilhøre de respektive firmaer.

Vores kunde- og kandidathåndtering er bygget op omkring Filemaker, og vi valgte denne løsning både ud fra et brugerperspektiv og ud fra et økonomisk perspektiv.

I de 2 ½ år vi har benyttet os af Filemaker og Junior, har vores system undergået en markant udvikling i forhold til både indhold og kompleksitet.

I denne proces har Junior været en konstruktiv sparringspartner, og kommet med løsningsforslag som understøtter vores forretning.

Vi er glade for samarbejdet med Junior og sætter stor pris på hans fleksibilitet, indsigt i Filemaker og hans gode humør.

Anne Mette Juul Gajhede
Head of Research
Hansen Toft A/S

Hansen Toft A/S har siden etableringen i 2001 opnået en markant og synlig position på forretningsområdet Search & Selection. De senere år har Hansen Toft A/S også med stor succes sat fokus på Consulting, som omfatter lederudvikling samt strategi- og organisationsudvikling. Hansen Toft A/S beskæftiger 42 kompetente medarbejdere i Aarhus, København og Kolding .

Alle retighedder til logoer og firmanavne under testimonials og quotes tilhøre de respektive firmaer.

Vi har i vores samarbejde med Junior fundet at de levere en kompetent og professionel udvikling og sparring, som gør vores system endnu bedre. 

Junior formår at løse selv meget komplekse problematikker på en elegant måde.
Junior er dedikeret til at hjælpe os hurtigt og effektivt, så vores løsning altid køre optimalt.

Junior er altid klar med friske øjne, på rutiner der kan optimeres og gøre systemet endnu bedre, til glæde for os og vores kunder.

Palle Ejlskov
Direktør, Cand. Scient., Geolog
Ejlskov A/S

Ejlskov A/S er eksperter i forureningsundersøgelser og skaber en præcist og detaljeret beskrivelse af forureningens omfang. Ejlskov A/S er helt i front inden for deres område har holder flere patenter.

Alle retighedder til logoer og firmanavne under testimonials og quotes tilhøre de respektive firmaer.

Vi har de sidste ca. 10 år benyttet FileMaker-systemet til styring af foreningens medlemskartotek med ca. 12.000 medlemmer.
Foreningen har i samme periode været igennem et opbygnings- og udviklingsforløb, som har krævet stor fleksibilitet og løbende sparring.
I en sådan periode opstår også akutte situationer, og her har vi konstateret, at Junior altid er trådt til – også med meget kort varsel.
Det har vi været meget tilfredse med.

Ulla Knappe
Landsformand
Osteoporoseforeningen


Landsforeningen mod knogleskørhed, blev stiftet i 1992 – og er i dag en landsdækkende forening med 21 afdelinger fordelt over hele landet.

Alle retighedder til logoer og firmanavne under testimonials og quotes tilhøre de respektive firmaer.

globalforsikringJunior har lavet et forsikringssystem med en FileMaker løsning til Global Forsikring, hvor vi var ” kørende ” efter kun 1 - 1,5 måned efter opstart af projektet, vi har løbende finjusteret og tilføjet nye elementer og har nu – 1,5 år efter opstart et velfungerende forsikringssystem.

Global har i den pågældende periode håndteret flere tusinde kunder og transaktioner via FileMaker.

Vi har ofte stået i situationer hvor vi ASAP skulle bruge en løsning eller hjælp og I disse tilfælde har Junior altid med kort varsel løst problemerne ( også efter kl. 16 ) - det er dejligt når der er denne forståelse for vores virksomhed.

Global Forsikring
Dennis Knudsen
Partner

Global forsikring er et forsikringsagentur med mange års erfaring fra forsikringsbranchen. Global forsikring er et innovativt forsikringsselskab med et stærkt forsikrings koncept, særligt  indenfor bilforsikring.