FileMaker fra Claris Inc. er et af verdens mest solgte database værktøjer. FileMaker har været i en ubrudt udvikling i mere end 20 år, FileMaker er altid i front med understøttelse af nye muligheder og værktøjer.

FileMaker er et ægte crossplatform værktøj. Dette betyder at løsninger bygget i FileMaker både kan afvikles på Windows og Mac PCér, og dette vel og mærke uden konvertering og besvær.

Netværk og flerbruger løsninger understøttes nemt med FileMaker. Som både kan klare små løsninger uden server/cloud, hvor flere PCér blot deler data, og op til store netværks løsninger med flere hundrede klienter, web (browser) klienter, server/cloud håndtering, samt integration til MySQL, MS SQL og Oracle databaser og PHP o.m.a..

Der er også direkte understøttelse af iPhone og iPad, hvor total integrerede eller stand alone løsninger nemt kan udvikles, uden de store omkostninger man kender fra konventionel App udvikling. Ud over de nævnte muligheder understøttes der bl.a. også video, billeder, lyd, stregkoder, underskrift og meget andet.

Der er til FileMaker et omfattende plugin program, hvor alle tænkelige funktioner, integrationer samt værktøjer er tilrådighed og til direkte implementering ind i FileMaker, og yderlig udvidelse af den i forvejen meget store funktionalitet som FileMaker har.

FileMaker løsninger er normalt billigere end løsninger udviklet med andre database værktøjer. Dette skyldes de meget effektive værktøjer vi som udviklere har til rådighed i FileMaker, og dermed hentes store udviklings tids fordele som reflektere på omkostningerne på en positiv måde.

Læs mere om FileMaker licenser

Få hostet FileMaker for 100 kr

Besøg FileMaker Inc´s hjemmeside