Video Om Junior
Vi er et software hus specialiseret i at udvikle standard og kunde tilpassede database løsninger med FileMaker som grundværktøj. Vi har kontinuerligt siden 1994 udviklet løsninger til en bred vifte af brancher, og råder over betydelige kompetencer og erfaringer, både i form af brancheløsninger og i form af løsninger rettet direkte mod den enkelte kundes behov.

Vi sætter altid kundens behov i centrum, og det er væsentligt for os at det er vores løsning, der tilpasser sig kundens behov, og ikke omvendt.
Brugerfladen er også særdeles vigtigt for os. Vi lægger et stort arbejde i at lave gennemarbejdede brugerflade (UI) der er på dansk (med mindre andet ønskes).

Vores systemer understøtter Windows, Mac (ægte crossplatform), iPad, iPhone, Web og meget mere. Vi tilbyder udvikling, undervisning, konsulenttimer samt support, over hele landet, i en dynamisk og engageret form.

Vores arbejdsform er bl.a. kendetegnet ved en særdeles brugervenlig og gennemarbejdet brugerflade samt en skarp arkitektur, der er designet ud fra den enkelte kundes behov og ønsker.

Da vi har erkendt at udvikling kræver en stor forståelse og indsigt i det miljø vores kunder befinder sig, herunder forståelse for forretnings traditioner, metoder og dansk lovgivning. Derfor bruge vi kun danske udviklere.

Vi kan, med det store erfaringsgrundlag vi har, yde det med- og modspil samt stille de spørgsmål, der skal til for at løse en opgave med succes.


Vi støtter:
Der er rigtig mange gode sager og formål der er værd at støtte.

Vi har i mange år støttet forskellige dyreværns projekter, og har igennem flere år haft et støtte medlemskab af Dansk Dyreværn Århus.
Læs mere om det store arbejde de gør på ddaa.dk 

Vi støtter også en anden væsenlig sag med individuelle bidrag. Det er den gode sag Danske Hospitalsklovne, der bringer glæder i en svær tid, for de aller yngste af vores medmensker. 
Læs mere om det store arbejde de gør på danskehospitalsklovne.dk 

Se vores Mission

IT Sikkerhed og Fortrolighed