Video Om Junior
Vi er et software hus specialiseret i at udvikle standard og kunde tilpassede database løsninger med FileMaker som grundværktøj. Vi har kontinuerligt siden 1994 udviklet løsninger til en bred vifte af brancher, og råder over betydelige kompetencer og erfaringer, både i form af brancheløsninger og i form af løsninger rettet direkte mod den enkelte kundes behov.

Vi sætter altid kundens behov i centrum, og det er væsentligt for os at det er vores løsning, der tilpasser sig kundens behov, og ikke omvendt.
Brugerfladen er også særdeles vigtigt for os. Vi lægger et stort arbejde i at lave gennemarbejdede brugerflade (UI) der er på dansk (med mindre andet ønskes).

Vores systemer understøtter Windows, Mac (ægte crossplatform), iPad, iPhone, Web og meget mere. Vi tilbyder udvikling, undervisning, konsulenttimer samt support, over hele landet, i en dynamisk og engageret form.

Vores arbejdsform er bl.a. kendetegnet ved en særdeles brugervenlig og gennemarbejdet brugerflade samt en skarp arkitektur, der er designet ud fra den enkelte kundes behov og ønsker.

Da vi har erkendt at udvikling kræver en stor forståelse og indsigt i det miljø vores kunder befinder sig, herunder forståelse for forretnings traditioner, metoder og dansk lovgivning. Derfor bruge vi kun danske udviklere.

Vi kan, med det store erfaringsgrundlag vi har, yde det med- og modspil samt stille de spørgsmål, der skal til for at løse en opgave med succes.


Vi støtter:
Der er rigtig mange gode sager og formål der er værd at støtte.

Vi har i mange år støttet forskellige dyreværns projekter, og har igennem flere år haft et støtte medlemskab af Dansk Dyreværn Århus.
Læs mere om det store arbejde de gør på ddaa.dk 

Vi støtter også en anden væsenlig sag med individuelle bidrag. Det er den gode sag Danske Hospitalsklovne, der bringer glæder i en svær tid, for de aller yngste af vores medmensker. 
Læs mere om det store arbejde de gør på danskehospitalsklovne.dk 

Se vores Mission

IT Sikkerhed og Fortrolighed

FileMaker fra Claris Inc. er et af verdens mest solgte database værktøjer. FileMaker har været i en ubrudt udvikling i mere end 20 år, FileMaker er altid i front med understøttelse af nye muligheder og værktøjer.

FileMaker er et ægte crossplatform værktøj. Dette betyder at løsninger bygget i FileMaker både kan afvikles på Windows og Mac PCér, og dette vel og mærke uden konvertering og besvær.

Netværk og flerbruger løsninger understøttes nemt med FileMaker. Som både kan klare små løsninger uden server/cloud, hvor flere PCér blot deler data, og op til store netværks løsninger med flere hundrede klienter, web (browser) klienter, server/cloud håndtering, samt integration til MySQL, MS SQL og Oracle databaser og PHP o.m.a..

Der er også direkte understøttelse af iPhone og iPad, hvor total integrerede eller stand alone løsninger nemt kan udvikles, uden de store omkostninger man kender fra konventionel App udvikling. Ud over de nævnte muligheder understøttes der bl.a. også video, billeder, lyd, stregkoder, underskrift og meget andet.

Der er til FileMaker et omfattende plugin program, hvor alle tænkelige funktioner, integrationer samt værktøjer er tilrådighed og til direkte implementering ind i FileMaker, og yderlig udvidelse af den i forvejen meget store funktionalitet som FileMaker har.

FileMaker løsninger er normalt billigere end løsninger udviklet med andre database værktøjer. Dette skyldes de meget effektive værktøjer vi som udviklere har til rådighed i FileMaker, og dermed hentes store udviklings tids fordele som reflektere på omkostningerne på en positiv måde.

Læs mere om FileMaker licenser

Få hostet FileMaker

Besøg FileMaker Inc´s hjemmeside 

Firmaet Junior har altid været i front med kvalifikationer. Nedenfor er listet nogle af vores certificeringer og kvalifikationer.

Vi tager uddannelse og vores egen udvikling meget seriøst og Junior var det første firma i Danmark der blev udnævnt til "FileMaker Solutions Alliance Platinium Partner" da denne udnævnelse blev muligt.
  • Vi er FileMaker Solutions Alliance Platinium Partner 
  • Certificeret af FileMaker Inc. på version 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 og 18  (så vi er  certificering på alle  versioner)
  • FileMaker Decade Professional som gives for "....dedication and the outstading services..."
  • FileMaker Business Aliance Reseller
  • FileMaker Inc. har efter uddannelse udpeget os til Platinium Partner Officially qualified FBA Reseller.
  • Vi er ved mange lejligheder blevet udpeget som beta testere af nye FileMaker versioner af FileMaker Inc.
  • Vi har ved adskillige lejligheder været speeker på nationale og internationale udvikler konferencer.

Vores kunder er bl.a. kendetegnet ved at være virksomheder med styr på deres forretning, og samtidig er dynamiske og udviklingsparate.
Vores kunder kommer fra alle brancher, og ofte SMV virksomheder.

Se hvad vores kunder siger om os samt vores brancheoversigt

Ved Junior er et normalt opgave forløb meget styret og alligevel pakket med fleksibilitet. Mange af vores kunder får nye ønsker og ideer til systemet i takt med at udvikling og dialogen skrider frem.
Det er væsentligt at en opgave og målet er klart defineret fra start, men også væsentligt at det ikke bliver en begrænsning i den kreative proces som database udvikling også er.


Kemi er afgørende for et godt samarbejde. Og da de fleste af vores kunderelationer strækker sig over mange år, ja sågar over 20 år, er vi klar til at gøre en ekstra indsats for at sikre, at i som kunde føler jer trygge, før i starter samarbejdet med os.

Vi tilbyder naturligvis gratis møder til afdækning af behov og belyse muligheder, samt give jer mulighed for at se hvad vi kan og  få kendskab til vores arbejdesform.
Vi laver naturligvis også gerne tilbud og oplæg på de systemer og løsninger i  ønsker løst.

Hvis i selv bygger jeres systemer, tilbyder vi alle nye kunder en gratis udviklertime, så i kan se hvad vi kan tilbyder, og hvordan vi kan understøtte og supportere jer i jeres egen udvikling.

Kontakt os