Det er vigtigt at kende sine begrænsninger!

Vi er ved Junior rigtig gode til database systemer. Men bare fordi vi arbejder med teknik gør det os ikke eksperter på alt der er teknisk.

Derfor har vi valgt at allierer os med professionelle, kreative og meget kvalificere firmaer til at lave denne hjemmeside.

Og vi er så glade for vores samarbejde med dem, at vi meget gerne vil dele hvem de er, med dig.

Siden er udviklet af Sitemix  Sitemix er super skarpe til Joomla, Wordpress og mange relaterede teknikker. Ja kort sagt CMS og Webdesign løses her på en professionel måde med os som kunde i centrum. (Sitemix lavede også vores sidste hjemmeside)

Design på hjemmesiden er lavet af Kühn design  Kühn Design, har øje for den vigtige detaljer, og samtidig er håndværket helt i top. Vi har arbejdet med Kühn Design ved flere mange lejligheder, og altid en god oplevelse.

Video på forside af er produceret af  Jesper Koch  Jesper Koch er en mand med mange talenter. Den dialog, med og modspil vi fik i forbindelse med vores lille video produktion er uvurderlig, og med til at sikre at resultat er meget mere end "godt nok".

Videoen om Firmaet Junior og FileMaker, er produceret af LSTV  hvor Kennneth og Christian løftede opgaven på en super fin og meget professionel måde.