Inden for FileMaker software familien er der licenser og løsninger der dækker de fleste behov lige fra en til flere hundere brugere.

Nedenstående er der en oversigt over hvilke licens muligheder der bl.a er:

  • Enkelt bruger FileMaker Pro licens. Hvor en medarbejder har en lokal løsning.
  • Man kan til dem der sjældent har brug for at arbejde på samme system mulighed for at koble op til 5 FileMaker Pro klienter direkte sammen, uden brug af server, via den indbyggede "pier to pier".
  • Man kan via os få hostet/cloud sin FileMaker løsning på vores hosting server. Denne løsning giver en stor sikkerhed og fleksibilitet, med omkostninger der er i bund. Denne model er normalt attraktiv til løsninger fra 1 til 5 brugere, men vi kan også tilbyde hosting af løsninger med flere brugere til meget attraktive priser.
  • Er man en virksomhed med flere brugere og FileMaker er et meget brugt eller væsentligt værktøj bør man overveje FileMaker Server på egen server eller i egen cloud.
    Der kan tilkobles flere hundrede FileMaker Pro klienter, til FileMaker Server hvor der også er adgang via internet browsere, ODBC, XML adgang, WebDirect, GO (iPhone/iPad) o.m.a.
  • Man kan leje FileMaker software. Både klienter og server software. Leje aftaler starter fra 5 klienter og op.
    Der er ingen etablerings omkostninger (0 kr) på en lejeaftale. Som eksempel kan næves at det kun koster 846 kr. per år at leje en klient - og så må denne licens enda installeres på brugeres arbejds PC, bærebar og hjemme PC på samme licens uden ekstra omkostninger. (priser er excl. moms, ved min. 5 stk, se nærmere betingelser fra FileMaker)

FileMaker licenser (både klienter og server) kan købes enkeltstående, i licens aftale, med eller uden vedligeholdelses aftale og endelig er det også muligt at leje FileMaker licenser.


Der tages forhold for ændringer/priser o.l. på denne side da disse kan ændres fra FileMaker side.