Vi bygger avancerede dokument håndterings værktøjer (også ESDH). Hvor du i vores løsninger bare trækker dit dokument ind uanset dokument typen, hvorefter vi automatisk gemmer det på kunden/sagen/ordren eller hvad det du er det dokumentet relatere til.
Det er super nemt!

På en langt række standard dokumenter som f.eks, PDF, Word, Excel, Outlook, Mail, PowerPoint og mange flere kan vi automatisk “scanne” dokumentet og uddrage alt indeholdt tekst og nøgleord, som gør at jeres dokumenter bliver fuld søgbare.
Vi kan også automatisk finde maile adresser i dokumenterne og mange andre automatiske rutiner.

Versions styring af dokumenter tilbyder vi også, så der er styr på hvilken version der er den aktuelle/nyeste. Også muligheden for at vise forskellen på to forskellige versioner tilbyder vi. Så man kan se særlig markering af "ny indskrevet tekst", "rettet tekst" samt "slettet tekst".

Vi kan også oprette Word/Excel skabeloner som man har liggende direkte i vores system. Man kan med et klik få flettet aktuelle informationer (f.eks, kunde indformationer, tilbuds informationer o.m.a.) fra systemet ind i en Word- eller Excel skabelon.

Vi fletter naturligvis også direkte ind i mails. Hvis man f.eks. ønskede kunde informationer flettet direkte ind i en mail, så den bliver personlig (F.eks. Kære Peter….) og relevant.
Man kan også lægge faste dokumenter sammen med en mail. Så man nemt kan sende en kunde eller andre, en svar mail, og samtidig vedlægge relevant materiale PDF. Alt sammen med et klik.