Vi er et firma specialiseret i at arbejde med FileMaker  (relations database) og dækker alle aspekter og facetter af FileMaker.

Vi udvikler dagligt kunde-specialiserede (custom app) løsninger, hvor kundens ønsker og behov er i centrum.
Mange virksomheder kan ikke bruge færdige, låste, out-of-the-box løsninger, men har brug for en individuel løsning således at kunden ikke får dikteret sin brug af systemet, fra en allerede udviklet løsning, men kan få tingene som man gerne vil og i det design der passer ind i virksomhedens image og tradition.
Ved kundetilpassede løsninger går vi ind i en tæt dialog med kunden, og vi tilser at løsningen bliver god og velfungerende og rette mod de specifikke behov.
Da vore løsninger tilpasses dine forretningsbehov, er det ikke en forudsætning at i selv har et stort IT kendskab.

Support tilbydes på timebasis, klippekort eller efter fast aftale. Support tilbydes ved kunden (vi kommer over hele landet) eller hos os.
Support ydes også som telefon eller online support. Vi tilbyder også Service-level agreement (SLA).

Undervisning tilbyder vi på alle niveauer, og tager udgangspunkt i kundens færdigheder. Vi underviser fra begynder til avanceret/udvikler niveau.
Vi tilbyder personlig undervisning eller firma kurser med udgangspunkt i kundens behov og ønsker.

Vi arbejder for en bred vifte af brancher og har med vores erfaring helt tilbage fra 1994 (hvilke gør os til det ældste specialiserede FileMaker firma i Danmark), løst en lang række meget forskellige opgaver.

Vi lave også en række standard værktøjer som f.eks CRM, ERP, SMS integration, TimeSag, iPad/iPhone integration, POS, Økonomisystemer integration, MS Office integration, CMS Integration, Magento, MailChimp o.m.a..

Vi integrerer også til stort set alle eksterne Webservices. Nogle eksempler kunne være, CPR nummer, CVR nummer, DMR (Dansk Motor Register), Valuta kurser og mange andre services.

Altid løsninger der tager udgangspunkt i best-practice indenfor hvert af de berørte områder.